Planer för augusti - september, juli = semester

Häcken är på plats längs norra gränsen och nu blir det till att pinka revir både bokstavligen och bildligt!

Nu jobbar jag för fullt några spurtdagar innan jag tar semester några veckor här i juli. Schemat för augusti-septembers händelser i projektet kommer att uppdateras, jag ser att tryckfelsnisse varit framme. Dessutom har några saker klarnat/ändrats. Det här känns som ett ytterst levande konstprojekt där varje tillfälle med möten med gäster vid lokstallet ger nya ingångar.

För dagen arbetar jag för fullt med att försöka ordna transport för en manskapsbod som ska få landa några år på lokstallets tomt som en liten kursbod och ett uthus att krypa in i vid plötsligt hällregn/åska/hård vind. Det visade sig att det krävs bygglov oavsett om det gäller en friggebod/Attefallshus eller om huset står på hjul eftersom lokstallets tomt räknas till ‘industrifastighet’ och inte privatbostad. Så en bygglovsansökan står också långt upp på att-göra-listan.

Skriver bara en kort post idag för att hinna jobba färdigt innan det ska bli lite semester någon vecka nu i juli. Men augusti och september blir intensiva vid lokstallet - det lovar jag! Framför allt hoppas jag att så många som möjligt kommer att komma förbi på lördagseftermiddagarna (oftast kl 12-15) och torsdagkvällarna (oftast kl 18-21) och skapa sig varsin egen kopp, en tillhörighetskopp.

Mer om det i nästa inlägg! /ÅMH