Fantastiska nyheter!

Jag ska försöka hitta tid att skriva här och uppdatera kring konstprojektet, men det tar tid då arbetet händer i verkligheten, hela tiden, i stunden och jämt.

Fantastiska saker har hänt.

HELA lokstallets avstyckningskostnad har blivit betald av mestadels okända människor som swishade in större och mindre belopp för att täcka summan om 47.075 kronor. Detta hände förra helgen när Att pinka revir! egentligen skull invigas. Detta gjorde att starten blev lite förskjuten och jag hann sedan inte riktigt med mig att bjuda in här till första tillfället och invigningen av konstprojektet. Nåväl, jag började i alla fall i torsdagskvälls med att klippa gräs vid gränsen och att påbörja montage av ett tillfälligt vindskydd.

Jag skriver inte mer än så här och nu, idag kör jag tillfälle nummer två med start om mindre än en timme. Då ska det klippas gräs, arbetas med norra gränsen och jordfräsas ett streck där pilhäcken ska planteras i nästa vecka.

Allt gott! /ÅMH

https://www.facebook.com/events/2437042896347792/?notif_t=plan_reminder&notif_id=1559980737334746

Lokis i solnedgång med penseer.jpg