Pilhäcken på plats och projektet sprids i medierna

Sex buntar pilskott för zon 6-7 som räcker till 30 meter flätad häck står lutade mot lokstallets vägg

Sex buntar pilskott för zon 6-7 som räcker till 30 meter flätad häck står lutade mot lokstallets vägg

Tiden tuffar som vanligt framåt i en väldig fart och konstprojektet med den.

I torsdags hade vi hällregn i Hammerdal och då utetaket ännu inte är på plats fanns inget skydd alls för gäster att krypa in under. Jag såg mig tvungen att ställa in öppethållandet. I går, lördag den 15e juni, hade jag däremot 9 gäster igen och hann arbeta med att klippa hela tomten en gång till för hand med vår privata gräsklippare. Det tog fem timmar och idag har jag rätt rejält med träningsvärk… En robotklippare är nu beställd och den bör levereras till veckan. Det ska bli ett lyft som kommer att frigöra en hel del tid till viktigare arbete.

På sistone har det också varit heta dagar med att hinna bli intervjuad om konstprojektet Att pinka revir, men också om den fantastiska Twitterinsamlingen för avstyckningssumman. Det har stått om lokstallet i Jämtlands Tidningar, i Östersundsposten och så har jag varit med i P4 Jämtland förmiddag med Anneli och Leif:

Länk till programmet - lyssna från 38:20!

Förra söndagen blev även den norra gränsen bearbetad med jordfräs och pilhäcken har levererats. Nu står den i hinkar och väntar på att bli planterad också det ska hända till veckan på något sätt trots att SMHI varnar för hårt regn och åska.

Mest troligt blir torsdagskväll den 20 inställd igen - på grund av varningen får hårt regn och åska - men på lördag är alla välkomna. Då kör vi oavsett regn tänker jag…

/ÅMH